דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (15 כפות, 5 כפות לכל צבע (מנה היא כף או שתיים))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טחינה בשלושה צבעים
טחינה צהובה, ירוקה ורגילה
  • 1 בקערה גדולה מכינים טחינה: מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון והמלח.
  • 2 שמים ב- 3 קעריות 5 כפות מהטחינה (בכל קערית).
  • 3 בקערית אחת מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב.
  • 4 בקערית שנייה מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים היטב.
  • 5 טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  • 6 מגישים ונהנים חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.4% 58.7% 23.4% 4.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.1 (4.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב