דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
התוספת הכי טעימה לשניצל

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה (או שוטפים ומשאירים עם הקליפה) וחותכים לפלחים. מעבירים לסיר, מכסים במים ומבשלים את פלחי תפוחי האדמה כ- 5 דקות. מסננים מנוזלים, מצננים ומייבשים מעט.
  • 2 מערבבים בקערה את הקורנפלור ופירורי הלחם יחד, מוסיפים את המיונז, רוטב הצ`ילי, השמן והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה יוצקים מעל פלחי תפוחי האדמה את תערובת המיונז והתבלינים, מערבבים ומורחים היטב. מפזרים מעל את השומשום.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות (טורבו) למשך כ- 45 דקות (תלוי בסוג התנור). מגישים פוטטוס ביתי חם היישר מהתנור וזוללים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בפסח אפשר להוסיף במקום פירורי הלחם המוזהבים פירורי מצה מוזהבים לשניצל.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)322141
חלבונים (גרם)5.11 2.23
פחמימות (גרם)5122
מתוכן סוכרים (גרם)3.63 1.58
שומנים (גרם)11.42 4.98
מתוכם שומן רווי (גרם)1.27 0.56
כולסטרול (מ"ג)2.58 1.13
נתרן (מ"ג)439.79191.88
סיבים תזונתיים (גרם)3.64 1.59
מים (גרם)153.0866.79
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.01
ויטמין B (מ"ג)4.942.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)2.891.26
ויטמין B5 (מ"ג)1.130.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.650.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.678.15
ויטמין C (מ"ג)26.3711.5
ויטמין E (מ"ג)0.120.05
ויטמין K (מק"ג)1.070.47
סידן (מ"ג)14.766.44
ברזל (מ"ג)1.20.52
מגנזיום (מ"ג)53.3723.28
זרחן (מ"ג)106.9346.65
אבץ (מ"ג)0.650.28
אשלגן (מ"ג)827.32360.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.710.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.60.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 16% 7.2% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.