דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות עגולות בריאות מקמח מלא

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק, וללוש כ- 5 דקות לישה ידנית לבצק רך ואפילו דביק.
  • 2 לאחד את הבצק בידיים משומנות, לכסות במגבת ולהתפיח כשעה או עד שהבצק יכפיל את עצמו.
  • 3 שוב ללוש כ- 2 דקות ולהניח למנוחה של כחצי שעה.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 12 חלקים ומכל חלק לעצב כדור חלק.
  • 5 להתאזר במעט קמח, להניח את הלחמנית על נייר אפייה בתוך תבנית, לרסס שמן על כל לחמניה, לפזר דגנים לפי הטעם ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)221217
חלבונים (גרם)6.32 6.2
פחמימות (גרם)3736
מתוכן סוכרים (גרם)1.37 1.35
שומנים (גרם)7.94 7.8
מתוכם שומן רווי (גרם)0.95 0.94
נתרן (מ"ג)554.2543.78
סיבים תזונתיים (גרם)6.13 6.02
מים (גרם)39.9839.23
ויטמין B (מק"ג)4.023.95
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)38.9238.18
ברזל (מ"ג)0.250.25
מגנזיום (מ"ג)0.540.53
זרחן (מ"ג)0.060.06
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)19.519.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 14% 11.1% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.