דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידת תותים ביתית משגעת
גלידת פרי תות אמיתית
  • 1 במערבל להקציף את השמנת המתוקה. לאחר כדקת הקצפה להוסיף את הסוכר (הלבן והחום) לאט לאט עד שמגיעים לקצפת יציבה.
  • 2 לשטוף היטב את התותים (לשמור בצד 5-6 תותים).
  • 3 לשים את התותים במג`ימיקס או בטוחן ידני ולרסק אותם עד למחית.
  • 4 להוסיף את מחית התותים לקצפת, לערבל שוב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף את החלב המרוכז לתערובת ולערבב בצורת עטיפה וללא הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 לחתוך את התותים ששמרנו בצד לקוביות קטנות, להוסיף לתערובת ולערבב היטב.
  • 6 לשפוך את התערובת באופן זהה ב- 2 תבניות אינגליש קייק, לכסות מעל בניילון נצמד ולהכניס להקפאה לפחות ליממה.
  • 7 צורת הגשה: לפרוס את גלידת התותים ולהגיש עם תותים שלמים
  • או להכין סירופ תותים (לחתוך 5-6 תותים נוספים ולהשרות אותם עם כף סוכר בערך שעה וחצי - להכין מראש) ולשפוך מעל הגלידה. יש אפשרות גם להמיס שוקולד מריר/חלב/לבן במיקרוגל ולשפוך אותו חם על הגלידה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים להכנה עם כל פרי שאוהבים לפי פירות העונה.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק, ניילון נצמד.

זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 28.4% 7.3% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב