דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (12-15 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידת שמנת תותים
הגלידה הכי טעימה בעולם
  • 1 לשטוף היטב את תותי השדה ולהניח במעבד מזון. להוסיף את אבקת הסוכר ולטחון במעבד המזון עד לקבלת מחית חלקה.
  • 2 להניח בקערה את החלב המרוכז. להקציף בנפרד את חלבוני הביצים עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצף יציב. לערבב את קצף החלבונים עם החלב המרוכז בקערה בתנועות קיפול.
  • 3 להקציף את השמנה המתוקה עם סוכר הוניל, ולהוסיף לתערובת הביצים והחלב המרוכז. בשלב זה להוסיף גם את רוטב התותים בתנועות קיפול ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 למלא בתערובת תבנית שקעים מסיליקון או תבנית סיליקון של עוגה בינונית (הגלידה משתחררת בקלות מתבניות הסיליקון). להכניס את הגלידה להקפאה למשך 24 שעות ולאחר מכן להתענג על גלידת שמנת תותים ביתית מושלמת.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יותר מתוק יכול להוסיף עוד מעט חלב מרוכז (2-3 כפות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 34.2% 7.8% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב