דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 436 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פתיתים בולונז
פתיתים בולונז שילדים אוהבים במיוחד
  • 1 מבשלים את הפתיתים בדיוק כמו שמבשלים ספגטי: מרתיחים מים, מוסיפים את הפתיתים לסיר, מבשלים עד ריכוך למשך כ- 8 דקות ומסננים.
  • 2 בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את השום והגזר המגורד, וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות עד לריכוך קל.
  • 3 מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים בעזרת מזלג וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה את צבעו לאפור. מוסיפים את העגבניות המגורדות ורסק העגבניות, ממשיכים בבישול למשך כ- 5 דקות נוספות, מוסיפים כחצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים.
  • 4 ממשיכים בבישול למשך כ- 8-10 דקות על להבה נמוכה. הצעת הגשה: מערבבים את הפתיתים עם רוטב הבולונז ומגישים מנת פתיתים בולונז מושלמת!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 7.7% 22.8% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב