דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פתיתים עם חלב וקינמון
פתיתים עם חלב וקינמון
מעדן פתיתים בחלב וקינמון

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס את החמאה, להוסיף את הפתיתים ולטגן קלות כדקה.
  • 2 להוסיף את המים הרותחים, החלב, המלח, סוכר הוניל, הסוכר והקינמון.
  • 3 להנמיך את האש ולבשל מכוסה כ- 10 דקות עד לאידוי אך לא מוחלט - להשאיר מעט נוזלים.
  • 4 לכבות את הגז, למזוג לקעריות הגשה, להגיש ולעטר בקינמון טחון (אפשר להוסיף מעט חלב לפי הטעם).
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת קאדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)405149
חלבונים (גרם)11.5 4.23
פחמימות (גרם)7728
מתוכן סוכרים (גרם)11.28 4.15
שומנים (גרם)6.11 2.25
מתוכם שומן רווי (גרם)3.39 1.25
כולסטרול (מ"ג)16.95 6.24
נתרן (מ"ג)256.5894.42
סיבים תזונתיים (גרם)3.29 1.21
מים (גרם)60.1522.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.290.11
ויטמין B (מק"ג)39.2814.45
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.120.04
ויטמין C (מ"ג)0.070.03
ויטמין E (מ"ג)0.040.02
ויטמין K (מק"ג)0.60.22
סידן (מ"ג)141.4552.05
ברזל (מ"ג)0.160.06
מגנזיום (מ"ג)1.770.65
זרחן (מ"ג)1.240.46
אבץ (מ"ג)0.040.02
אשלגן (מ"ג)8.623.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 6.2% 11.7% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.