דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת תפוחים ואגוזים לפסח
עוגת תפוחים ואגוזים לפסח
לא מרגישים שזו עוגה כשרה לפסח

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את השמן עם הסוכר, הסוכר החום, הקינמון והמלח.
  • 2 מוסיפים את הביצים, טורפים היטב ומוסיפים לתערובת את התפוחים והאגוזים.
  • 3 מערבבים, מוסיפים את הקמחים המנופים ומערבבים הכל ביחד. הבלילה יוצאת קשה - לא להיבהל.
  • 4 משמנים תבנית אפייה היטב ומפזרים בתחתית סוכר חום ואגוזים.
  • 5 שופכים את הבלילה פנימה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 50 דקות או עד שקיסם יוצא פירורי ולח.
  • 6 מקררים כ- 10 דקות והופכים את העוגה על צלחת כך שהאגוזים יהיו מלמעלה. העוגה עסיסית, רכה וטעימה - לא תרגישו שהיא כשרה לפסח.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפדר באבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית מחומשת בקוטר 24 או 22, או תבנית אינגליש קייק בקוטר 30 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר מעל העוגה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)365303
חלבונים (גרם)3.16 2.62
פחמימות (גרם)4538
מתוכן סוכרים (גרם)25.51 21.15
שומנים (גרם)19.57 16.23
מתוכם שומן רווי (גרם)1.78 1.48
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)42.16 34.96
נתרן (מ"ג)203.02168.37
סיבים תזונתיים (גרם)1.52 1.26
מים (גרם)48.4540.18
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.6116.26
ויטמין B (מ"ג)0.430.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.895.71
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.08
ויטמין C (מ"ג)2.151.78
ויטמין D (מק"ג)0.230.19
ויטמין E (מ"ג)0.220.18
ויטמין K (מק"ג)1.231.02
סידן (מ"ג)26.3721.87
ברזל (מ"ג)0.40.33
מגנזיום (מ"ג)5.254.35
זרחן (מ"ג)28.4523.59
אבץ (מ"ג)0.180.15
אשלגן (מ"ג)85.971.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.240.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.32

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 28.1% 4.5% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה