דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצה כשרה לפסח
פיצה כשרה לפסח
פיצה כשרה לפסח
גם פיצה אפשר להכין בפסח

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (6 משולשים למגש (סה"כ 2 מגשים))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את שני סוגי הקמחים, יוצרים גומה ומוסיפים את שאר המצרכים לבצק. לשים עד שנוצר בצק אחיד ומעט דביק. בידיים מעט משומנות יוצרים שני כדורים. מכסים ומשהים למנוחה של כחצי שעה במקרר.
  • 2 מערבבים יחד בקערה את כל מצרכי הרוטב (כמות ל- 2 כדורי בצק).
  • 3 בעזרת ידיים משומנות משטחים על נייר אפייה (אפשר להיעזר במערוך) כל כדור בצק לעלה בעובי כס"מ (קוטר 26 בערך).
  • 4 אופים תחילה את הבצק ששיטחנו על נייר האפייה כ- 10 דקות בחום של 190 מעלות. מוציאים, מורחים את הרוטב ומפזרים מעל גבינה, זיתים וקורט אורגנו, וממשיכים לאפות עוד כ- 10 דקות.
  • 5 הרי לכם פיצה כשרה לפסח שכולם אוהבים!
  • 6 בתיאבון וחג פסח שמח חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)192186
חלבונים (גרם)10.64 10.35
פחמימות (גרם)2020
מתוכן סוכרים (גרם)0.64 0.62
שומנים (גרם)7.54 7.33
מתוכם שומן רווי (גרם)3.2 3.11
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)34.33 33.38
נתרן (מ"ג)463.64450.87
סיבים תזונתיים (גרם)0.06 0.05
מים (גרם)9.459.19
ויטמין A (מק"ג)9.59.24
ויטמין B (מ"ג)0.140.14
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.022.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.05
ויטמין C (מ"ג)1.731.69
ויטמין D (מק"ג)0.120.11
ויטמין E (מ"ג)0.080.08
ויטמין K (מק"ג)0.790.77
סידן (מ"ג)210.72204.91
ברזל (מ"ג)0.160.15
מגנזיום (מ"ג)8.798.55
זרחן (מ"ג)11.511.18
אבץ (מ"ג)0.080.08
אשלגן (מ"ג)10.3310.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.6% 27.7% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.