דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות עם טוויסט לפסח

מצרכים למתכון

120 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים היטב את כל המצרכים (מומלץ ללוש בידיים).
  • 3 צרים כדורים קטנים (בקוטר של כ- 3 ס"מ) ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • 4 מקפידים על מרחקים בין העוגיות כדי שלא תתחברנה באפייה.
  • 5 אופים במשך כ- 15 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות.
  • 6 שומרים בכלי אטום.
  • 7 בתיאבון וחג פסח שמח חיוך

העוגיות מתאימות למקפידים שלא לאכול בפסח קטניות, לפתית או "שרויה".

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)91461
חלבונים (גרם)1.34 6.78
פחמימות (גרם)947
מתוכן סוכרים (גרם)2.93 14.87
שומנים (גרם)5.57 28.26
מתוכם שומן רווי (גרם)0.52 2.63
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)8.43 42.82
נתרן (מ"ג)3.2316.4
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 3.3
מים (גרם)1.889.56
ויטמין A (מק"ג)3.6318.42
ויטמין B (מ"ג)54.140.28
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.06
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.18
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.15.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.1
ויטמין C (מ"ג)0.110.57
ויטמין D (מק"ג)0.050.24
ויטמין E (מ"ג)0.040.18
ויטמין K (מק"ג)0.432.19
סידן (מ"ג)1.376.97
ברזל (מ"ג)0.040.21
מגנזיום (מ"ג)0.291.46
זרחן (מ"ג)4.522.87
אבץ (מ"ג)0.030.15
אשלגן (מ"ג)3.417.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.849.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.31.5
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.537.79
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.733.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.713.59

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 33.2% 8% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?