דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מכניסים את כנף הבחישה לתבנית האפייה של המכונה.
  • 2 מכניסים את החומרים, לפי הסדר הרשום, לתבנית האפייה.
  • 3 מפעילים את המכונה על-פי תוכנית אפייה קצרה (שבה יש רק מחזור תפיחה אחד).
  • 4 בסיום האפייה מוציאים את הלחם מן התבנית (באמצעות כפפות מבודדות), על ידי טפיחות קלות תוך כדי הפיכתה.
  • 5 מקררים כחצי שעה על גבי רשת כשהלחם עומד (ולא שוכב) ופורסים לפרוסות.
  • 6 את פרוסות הלחם ניתן לשמור בשקיות אטומות במקרר למשך מספר ימים או שבועיים בהקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 14.9% 13.5% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב