דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מלבי חלבי בציפוי רוטב תותים
מלבי מושלם לקינוח
  • 1 בסיר כבד שמים את השמנת המתוקה, 550 מ"ל החלב, הסוכר וסוכר הוניל, ומחממים עד לסף רתיחה.
  • 2 בקערה מערבבים את הקורנפלור ו- 100 מ"ל החלב הנותר לתערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר תוך כדי בחישה. לאחר רתיחה, ממשיכים לבשל על אש יותר נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה מעט למרקם של דייסה (כ- 5 דקות).
  • 4 מסירים מהאש, מוסיפים פנימה את מי הורדים ומערבבים היטב.
  • 5 מחלקים את המלבי לכוסות הגשה.
  • 6 מצננים במקרר במשך כשעתיים לפחות.
  • 7 טוחנים את התותים ואבקת הסוכר למחית ומקשטים את המלבי מלמעלה. ניתן להגיש גם ללא התותים ועם תערובת אגוזים, קינמון וקוקוס.
  • 8 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור המלבי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 18.4% 7.1% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב