דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הום פרייז ביתי - כשתכינו לבד לא תקנו עוד בחוץ

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 455 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 יש לחתוך את התפו"א לקוביות ולטגן במחבת עד שמשחים.
  • 2.במקביל, יש לחתוך את הבצל לרצועות ובמחבת נפרד יש לטגן עד שמשחים קלות.
  • 3 חותכים את הגמבה לרצועות ומוסיפים לטיגון יחד עם הבצל, קוצצים את השום ומוסיפים.
  • 4 כשהתפו"א מתחיל להיות מוכן מוסיפים את התבלינים, תערובת הבצל שהכנו ואת רוטב הצ`ילי ונותנים להכל להתבשל ביחד עד שהתפו"א רכים.
  • 5 בתיאבון!!!
טיפ למתכון
מי שאוהב ניתן להשתמש ברוטב צ`ילי חריף או להוסיף פפריקה חריפה.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)478105
חלבונים (גרם)5.76 1.27
פחמימות (גרם)8920
מתוכן סוכרים (גרם)8.83 1.94
שומנים (גרם)12.05 2.65
מתוכם שומן רווי (גרם)0.86 0.19
נתרן (מ"ג)494.33108.58
סיבים תזונתיים (גרם)6.04 1.33
מים (גרם)303.8266.74
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)106.2823.35
ויטמין B (מ"ג)5.881.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.02
ויטמין B3 (מ"ג)3.290.72
ויטמין B5 (מ"ג)1.250.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.910.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.869.41
ויטמין C (מ"ג)145.1131.87
ויטמין E (מ"ג)1.240.27
ויטמין K (מק"ג)9.432.07
סידן (מ"ג)52.9211.62
ברזל (מ"ג)1.420.31
מגנזיום (מ"ג)60.6213.32
זרחן (מ"ג)134.5829.56
אבץ (מ"ג)0.890.2
אשלגן (מ"ג)973.85213.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.240.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 10.6% 5.1% 79%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.