דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 339 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה בצורת תלתלים (או כל פסטה שרוצים - אפשר גם להכין עם פסטה פנה או פפיונים) לפי ההוראות מאחורי השקית.
  • 2 בסיר לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את השום הכתוש ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את הפפריקה ולערבב היטב (כאשר מוסיפים את התבלינים הרצויים לשמן החם עם הבצל הטיגון פותח לתבלינים את הטעמים והטעם יוצא נפלא!).
  • 4 להוסיף את העגבניות החתוכות ולערבב היטב עד שהעגבניות מתרככות (אפשר להוסיף מעט מים אם חסרים נוזלים - בערך חצי כוס).
  • 5 להמשיך לערבב, להוסיף את רסק העגבניות, לערבב היטב ולהוסיף את המלח, הפלפל השחור והסוכר (אם חסרים מים אז להוסיף עוד רבע כוס מים עד שמתקבל רוטב סמיך).
  • 6 לבדוק טעמים - אם חסר זה הזמן להוסיף.
  • 7 להעביר לסיר את הפסטה המבושלת, לערבב היטב עם הרוטב ולהגיש (אפשר להגיש עם גבינה צהובה מגורדת, גבינת פרמזן מגורדת או פטרוזיליה קצוצה).
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם עם פסטה פנה או כל פסטה שאוהבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)471139
חלבונים (גרם)13.96 4.12
פחמימות (גרם)9027
מתוכן סוכרים (גרם)7.52 2.22
שומנים (גרם)7.1 2.1
מתוכם שומן רווי (גרם)0.41 0.12
נתרן (מ"ג)721.56213.1
סיבים תזונתיים (גרם)2.01 0.59
מים (גרם)189.2655.9
ליקופן (מ"ג)4.21.24
ויטמין A (מק"ג)33.159.79
ויטמין B (מ"ג)1.560.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.870.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.240.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.758.19
ויטמין C (מ"ג)40.1711.86
ויטמין E (מ"ג)0.790.23
ויטמין K (מק"ג)4.581.35
סידן (מ"ג)38.2711.3
ברזל (מ"ג)1.230.36
מגנזיום (מ"ג)20.966.19
זרחן (מ"ג)67.9520.07
אבץ (מ"ג)0.380.11
אשלגן (מ"ג)427.27126.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 6.3% 12.3% 79.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
הפסטה הכי טעימים לילדים - פסטה ברוטב עגבניות
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה