דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

454 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
המבורגר ביתי מבשר טחון
המבורגר תוצרת בית קל להכנה
  • 1 לערבב את כל המצרכים יחד מלבד הסודה לשתייה.
  • 2 "לעסות" היטב את תערובת הבשר וללוש אותו במשך 2 דקות.
  • 3 לסיום להוסיף את הסודה לשתייה, ללוש שוב ולשים בצד למשך דקה.
  • 4 להכין קציצות המבורגר ולצלות על מחבת חמה (אין צורך בשמן) למידת העשיה שאוהבים.
  • 5 מומלץ לאכול בתוך לחמניה עם חסה, עגבניה, בצל, מלפפון חמוץ, רטבים ואיך לא - גם צ`יפס.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב שומן אז ניתן להכניס גם שומן לתערובת הבשר.

הערך התזונתי לא כולל את הלחמניה, התוספות והצ`יפס. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 19.7% 65.2% 13.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב