דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את הבורגול במים הרותחים כ- 5-10 דקות.
  • 2 בינתיים לקצוץ את כל הירקות ולהניח בקערה.
  • 3 להוסיף את הנענע, החמוציות, שמן הזית, מיץ הלימון, המלח, הפלפל השחור והבורגול.
  • 4 לערבב היטב וזהו - מתקבל סלט ירקות טעים לארוחת הערב המשפחתית!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כל תוספת שאוהבים כמו גבינה מלוחה (בולגרית או פטה), קרוטונים לסלט ועוד. ניתן לשלב מגוון ירקות שאוהבים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20976
חלבונים (גרם)5.2 1.89
פחמימות (גרם)3714
מתוכן סוכרים (גרם)7.48 2.72
שומנים (גרם)5.54 2.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.83 0.3
נתרן (מ"ג)668.38243.49
סיבים תזונתיים (גרם)8.44 3.07
מים (גרם)221.5480.71
ליקופן (מ"ג)2.210.81
ויטמין A (מק"ג)158.1257.6
ויטמין B (מ"ג)4.061.48
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B3 (מ"ג)2.610.95
ויטמין B5 (מ"ג)0.710.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.40.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)60.6822.1
ויטמין C (מ"ג)117.5142.81
ויטמין E (מ"ג)1.670.61
ויטמין K (מק"ג)19.597.14
סידן (מ"ג)39.3214.33
ברזל (מ"ג)1.690.62
מגנזיום (מ"ג)70.2525.59
זרחן (מ"ג)136.2549.63
אבץ (מ"ג)0.970.35
אשלגן (מ"ג)592.42215.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.9% 9.8% 9.2% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.