דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרוב מתובל עם גזר ופלפל אדום

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 365 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ קטן
  • שום - 3 שיניים
    קצוצות
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    מגוררים גס בפומפייה
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • כרוב - יחידה בינונית (1539 גרם)
    כרוב לבן קצוץ דק
  • רסק עגבניות - קופסת פלסטיק (100 גרם)
  • פפריקה מתוקה - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פפריקה חריפה - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • מלח גס - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    רותחים
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצל והשום בשמן למשך כ- 10 דקות.
  • 2 מוסיפים אליהם את הגזר והפלפל האדום, וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים לסיר את הכרוב הקצוץ וממשיכים לטגן כ- 5 דקות.
  • 4 כשהכרוב מתחיל להתכווץ בנפחו, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים הרותחים, מערבבים הכל היטב ומביאים לרתיחה.
  • 5 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, עד שהכרוב רך וטעים.
  • 6 מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14439
חלבונים (גרם)4.6 1.26
פחמימות (גרם)267
מתוכן סוכרים (גרם)10.64 2.91
שומנים (גרם)4.35 1.19
מתוכם שומן רווי (גרם)0.64 0.17
נתרן (מ"ג)237.8465.08
סיבים תזונתיים (גרם)6.23 1.71
מים (גרם)316.9486.73
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)330.0490.32
ויטמין B (מ"ג)2.390.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.980.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.550.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.460.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)81.8322.39
ויטמין C (מ"ג)135.0536.96
ויטמין E (מ"ג)1.10.3
ויטמין K (מק"ג)245.3967.15
סידן (מ"ג)134.5436.82
ברזל (מ"ג)0.810.22
מגנזיום (מ"ג)45.1912.37
זרחן (מ"ג)108.1929.61
אבץ (מ"ג)0.670.18
אשלגן (מ"ג)642.87175.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.3% 10.7% 11.3% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה