דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מקלות מלוחים מקמח מלא
מקלות מלוחים מקמח מלא
מקלות מלוחים מקמח מלא
מקלות מלוחים בגרסה בריאה יותר

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים את החמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 3 מוסיפים לתערובת את השמן, המים וגבינת הפרמזן, ומעבדים את מצרכי הבצק רק עד לקבלת בצק אחיד, חלק ולא דביק (להימנע מעיבוד יתר הפוגע במרקם הבצק).
  • 4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד למשך כ- 20 דקות בטמפרטורת החדר למנוחה.
  • 5 מעצבים את המקלות: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, מרדדים כל חלק למלבן וחותכים בעזרת גלגלת פיצה למקלות בגודל הרצוי.
  • 6 מברישים כל מקלון בביצה הטרופה, מפזרים מעליו שומשום או קצח לפי הטעם ואופים בתנור למשך כ- 25 דקות. נותר לכם רק להתענג!
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בת-חן דיאמנט

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)80385
חלבונים (גרם)1.95 9.36
פחמימות (גרם)734
מתוכן סוכרים (גרם)0.01 0.02
שומנים (גרם)4.93 23.72
מתוכם שומן רווי (גרם)1.36 6.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.64 51.21
נתרן (מ"ג)124.88600.94
סיבים תזונתיים (גרם)1.21 5.82
מים (גרם)3.4416.56
ויטמין A (מק"ג)2.1810.47
ויטמין B (מ"ג)31.590.15
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.1
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.643.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.06
ויטמין D (מק"ג)0.030.13
ויטמין E (מ"ג)0.010.07
ויטמין K (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)42.94206.64
ברזל (מ"ג)0.261.23
מגנזיום (מ"ג)0.271.29
זרחן (מ"ג)22.53108.44
אבץ (מ"ג)0.020.09
אשלגן (מ"ג)10.3149.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 32.6% 12.9% 46.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.