דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצק פילו במילוי תרד וגבינות
בצק פילו במילוי תרד וגבינות
בצק פילו במילוי תרד וגבינות
מעדן תרד וגבינות מבצק פילו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (כל שבלול כ- 6 מנות (סה"כ 2 שבלולים))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לחלוט את עלי התרד במים חמים (או לחמם במיקרוגל למשך כדקה), לקצוץ היטב ולהניח בקערה.
  • 3 להוסיף לקערה את הגבינות, הביצה והפלפל השחור, ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 לחתוך כל עלה פילו לחצי (יווצרו 6 עלים), ועל כל חצי עלה למרוח מעט חמאה מומסת.
  • 5 להניח בקצה העלה מתערובת המילוי לאורך, לגלגל לכרוכית ולאחר מכן לצורת שבלול, ולהניח בתבנית אפייה. כל 3 עלי פילו הם למעשה שבלול (סה"כ 2 שבלולים מ- 3 עלי פילו).
  • 6 להמשיך עם עלי הפילו הנוספים ולחבר את כולם לשבלול אחד גדול.
  • 7 להבריש את השבלול בחמאה מומסת ולאפות בתנור במשך כ- 45 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)107150
חלבונים (גרם)6.22 8.72
פחמימות (גרם)812
מתוכן סוכרים (גרם)0.35 0.49
שומנים (גרם)5.34 7.49
מתוכם שומן רווי (גרם)3.12 4.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)35.32 49.51
נתרן (מ"ג)207.99291.57
סיבים תזונתיים (גרם)0.52 0.73
מים (גרם)23.3232.7
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)118.25165.77
ויטמין B (מ"ג)0.420.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.15
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)33.0946.39
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.07
ויטמין C (מ"ג)2.062.89
ויטמין D (מק"ג)0.120.16
ויטמין E (מ"ג)0.490.69
ויטמין K (מק"ג)102.99144.37
סידן (מ"ג)98.43137.99
ברזל (מ"ג)0.871.22
מגנזיום (מ"ג)18.9726.59
זרחן (מ"ג)23.0332.29
אבץ (מ"ג)0.230.33
אשלגן (מ"ג)105.95148.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 26.1% 30.4% 40.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.