דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוזים ושוקולד
עוגת תפוזים גבוהה מושלמת לילדים עם שוקולד
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מקציפים את הביצים השלמות למשך כ- 2 דקות, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל, וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח.
  • 3 מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת התפוז והשמן, ומערבבים ממש מעט.
  • 4 מערבבים את הקמח התופח עם השוקולד השבור לקוביות, מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מעבירים את תערובת העוגה אל תבנית קוגלהוף משומנת, ואופים בתנור למשך כ- 50 דקות.
  • 6 ציפוי השוקולד (לא חובה): ממיסים את השוקולד עם החלב במיקרוגל, מוסיפים את החמאה ותמצית הוניל, ומצפים את העוגה. מתקבלת עוגת תפוזים ושוקולד גבוהה ומרשימה!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף לאפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.5% 10.8% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב