דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות מרולדה אחת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדה במילוי קרם שמנת ותותים
רולדה טעימה עם קרם ותותים לאירוח
  • 1 להפריד את הביצים ולחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק ולערבב.
  • 3 להוסיף לקצף בעדינות את החלמונים עם השמן, תמצית הוניל וגרידת הלימון.
  • 4 להוסיף את הקמח בתנועות עטיפה ולשפוך את העיסה על נייר אפייה בתוך תבנית גדולה. למרוח את העיסה על כל שטח התבנית לעובי של 1 ס"מ.
  • 5 לערבב את השקדים עם כפית הקמח כדי שהשקדים לא ישקעו, לפזר אותם על העוגה בתבנית ולאפות בתנור למשך 15-20 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.
  • 6 להוציא את העוגה מהתנור בעודה חמה, להפוך אותה על מגבת נקייה, לשחרר את הנייר בעדינות ולגלגל את העוגה עם המגבת לגליל. לחכות עד שהעוגה תתקרר.
  • 7 בינתיים להקציף את כל מצרכי הקרם (חוץ מהתותים).
  • 8 לפתוח את הרולדה בעדינות, למרוח את הקרם, לסדר את התותים בקצה הרולדה בשורה, שוב לגלגל, לפזר אבקת סוכר ולשמור במקרר עד ההגשה (עוגת קרם נשמרת בקירור).
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 30.6% 9.9% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב