דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על מרשמלו עם שוקולד

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת של שיפודי מרשמלו)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את תחתית התפוז פרוסה עגולה (בערך 1/4 מהתפוז) ולהניח על כלי הגשה בתור מעמד לשיפודים.
  • 2 להמיס את השוקולד המריר על אדים (בן-מארי) ולהשאיר על להבה נמוכה כדי שהשוקולד יישאר תמיד נוזלי.
  • 3 לנעוץ את המרשמלו על שיפודי עץ ולטבול בשוקולד המומס.
  • 4 לנעוץ את כל השיפודים בצורה יפה על התפוז.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לטבול גם בסוכריות צבעוניות במידה ורוצים.

ציוד נדרש: שיפודי עץ.

שיטת ההכנה כוללת גם את חימום השוקולד בבן-מארי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)41432
חלבונים (גרם)0.53 5.53
פחמימות (גרם)662
שומנים (גרם)1.6 16.84
מתוכם שומן רווי (גרם)0.95 10
כולסטרול (מ"ג)0.55 5.79
נתרן (מ"ג)2.9531

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.1% 6.6% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.