דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (15-20 כוסות קינוח)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח לוטוס, קרם גבינה ושוקולד לבן
אחד הקינוחים הקלים והמהירים לשבועות
  • 1 מערבבים כמחצית מכמות הלוטוס המפורר עם החמאה המומסת (את היתר משאירים לציפוי), ומניחים בערך כף בתחתית כל כוס (15-20 כוסות קינוח).
  • 2 ממיסים את השוקולד הלבן ומניחים להצטנן מעט.
  • 3 מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט פודינג הוניל לקרם יציב, ומקפלים פנימה את הגבינה, השמנת החמוצה, תמצית הוניל ולבסוף את השוקולד הלבן המומס.
  • 4 מעבירים את הבלילה לשקית זילוף וממלאים את הכוסות על גבי התחתית (אפשר גם עם כף).
  • 5 לאחר מכן מפזרים מלמעלה את יתרת פירורי הלוטוס ומקשטים בשברי שוקולד לבן. זה כל הסיפור ויש לכם קינוח טעים ומרשים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כולל הקצפה וחימום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 38% 8.4% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב