דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות מכל קראנץ` (סה"כ 2 כרוכיות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קראנץ` במילוי מנגולד, ריקוטה וגבינות עיזים
שילוב נפלא של טעמים בקראנץ` אחד
  • הכנת הבצק:
  • 1 שמים את כל המצרכים במעבד מזון (מיקסר) ולשים כ- 5-8 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 2 מוציאים את הבצק מהמיקסר, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים למשך כשעה.
  • הכנת המילוי והרכבת הקראנץ`:
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • 2 בינתיים חולטים את עלי המנגולד במים רותחים ולאחר מכן קוצצים דק.
  • 3 מערבבים את עלי המנגולד החלוטים עם גבינת הריקוטה, ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 4 מחלקים את הבצק שתפח לשני חלקים וכל חלק מרדדים למלבן של כ- 20/30. מורחים את תערובת המנגולד והריקוטה על מלבן הבצק, מפזרים את פרוסות גבינת העיזים (פרוסות דקות), בצל מטוגן ופירורי גבינת פטה עיזים.
  • 5 מגלגלים כל מלבן לכרוכית, חותכים באמצע ומסובבים לצורת בורג (ראו תמונות). מניחים את הקראנץ` בתבנית ומתפיחים למשך כחצי שעה נוספת. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 180-190 מעלות.
  • 6 מטפטפים מעט שמן זית מעל הקראנץ` ואופים בתנור למשך כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 18.8% 17.9% 57.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב