1 בקערה מערבבים את הקמח, המים, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. לשים את מצרכי הבצק לישה ידנית ארוכה וטובה (זה חשוב) למשך כ- 10 דקות לפחות.
2 מורחים מעל הבצק כף שמן כדי שלא יתייבש ומשאירים למנוחה של חצי שעה.
3 משמנים את היד, מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים שווים ונותנים עוד מנוחה של כחצי שעה.
4 פותחים כל כדור בצק לעיגול גדול ודק. מורחים עם היד מרגרינה (בערך כפית וחצי - חשוב שתהיה רכה מאוד!), מקפלים את העיגול לחצי, שוב מורחים מרגרינה, מקפלים שוב לרבע, מורחים שוב מרגרינה ושוב קיפול אחרון (סה"כ 3 פעמים).
5 לבסוף יוצרים כדור, פותחים אותו לעיגול שטוח, נותנים מנוחה, מרדדים לעיגול בקוטר 20 ס"מ והרי לכם בצק מלאווח ביתי. מטגנים כל מלאווח עם כ- 1/2 כף שמן משני הצדדים.