דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר בין תרד לגבינות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (12-15 מנות (תלוי בגודל הפרוסה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להפשיר את התרד הקצוץ ולסנן (ניתן להשתמש בתרד טרי, לחלוט אותו במים חמים למשך 3 דקות, לקרר ולקצוץ. אם התרד קפוא אין צורך לחלוט אלא רק להפשיר ולקצוץ במידת הצורך). לטגן את הבצל עם החמאה, להוסיף את התרד, לערבב מדי פעם, להוסיף את החלב, להמשיך לערבב במשך 2 דקות ולקרר.
  • 2 להוסיף את החלמונים ואת הקמח, ולערבב שוב לקבלת מרקם חלק.
  • 3 להקציף את החלבונים כ- 3 דקות עד שהקצף קשה, להוסיף בתנועות עטיפה לתרד, לשפוך על נייר אפייה משומן בתוך תבנית גדולה, לפזר את השומשום ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 4 לערבב ביחד את כל מצרכי המילוי.
  • 5 להעביר על מגבת נקייה ולגלגל לרולדה. לחכות שהרולדה תתקרר, לפתוח אותה, להוציא את הנייר בעדינות, למרוח את מילוי הגבינות, שוב לגלגל ולשמור במקרר.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)197133
חלבונים (גרם)11.25 7.58
פחמימות (גרם)96
מתוכן סוכרים (גרם)0.65 0.44
שומנים (גרם)13.12 8.85
מתוכם שומן רווי (גרם)6.91 4.66
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.05
כולסטרול (מ"ג)105.03 70.83
נתרן (מ"ג)329.48222.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.76 0.51
מים (גרם)30.3720.48
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)56.6638.21
ויטמין B (מ"ג)0.610.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.57.76
ויטמין B12 (מק"ג)0.50.34
ויטמין C (מ"ג)0.780.53
ויטמין D (מק"ג)0.470.32
ויטמין E (מ"ג)0.230.16
ויטמין K (מק"ג)0.510.34
סידן (מ"ג)231.81156.33
ברזל (מ"ג)0.450.3
מגנזיום (מ"ג)6.494.38
זרחן (מ"ג)93.7663.23
אבץ (מ"ג)0.70.47
אשלגן (מ"ג)68.9646.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.490.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.370.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.651.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.470.99

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 38.6% 33.1% 26.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.