דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ספגטי לארוחת הערב?

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 490 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הספגטי במי המלח למשך כ- 10 דקות או עד שמתרכך. לשטוף במים קרים ולסנן.
  • 2 להרתיח את המים והמלח לבישול הברוקולי, להוסיף את הפרחים, לחלוט כ- 2 דקות, להוציא ולקרר.
  • 3 לחמם את השמן במחבת/בסיר, להוסיף את התבלינים והספגטי, לערבב, להוסיף את פרחי הברוקולי, לערבב בעדינות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 4 לפורר מעל את הגבינה הבולגרית.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)36575
חלבונים (גרם)15.85 3.23
פחמימות (גרם)449
מתוכן סוכרים (גרם)1.01 0.21
שומנים (גרם)14.6 2.98
מתוכם שומן רווי (גרם)2.58 0.53
כולסטרול (מ"ג)7.5 1.53
נתרן (מ"ג)2,533517.04
סיבים תזונתיים (גרם)3.91 0.8
מים (גרם)364.3274.35
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)54.5311.13
ויטמין B (מ"ג)1.250.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.410.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.450.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)76.5515.62
ויטמין C (מ"ג)46.729.53
ויטמין E (מ"ג)1.030.21
ויטמין K (מק"ג)100.120.43
סידן (מ"ג)153.2431.27
ברזל (מ"ג)0.560.11
מגנזיום (מ"ג)18.713.82
זרחן (מ"ג)51.2810.47
אבץ (מ"ג)0.380.08
אשלגן (מ"ג)218.7144.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 18.6% 20.2% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.