דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלידות אישיות קטנות
גלידות אישיות קטנות
גלידות אישיות קטנות
כיף להכין ועוד יותר כיף להתענג

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (20-25 גלידות אישיות (כמות מוערכת))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 למרוח את תבניות הסיליקון בשוקולד המומס עם השמן ולהקפיא כ- 10 דקות (צריך ממש שכבת שוקולד כדי שלא יישבר בעת חילוץ הגלידות לאחר ההקפאה).
  • 2 בינתיים להכין את הגלידה: להקציף את השמנת עם החלב ואינסטנט הפודינג עד שנוצר קרם. להוסיף את החלב המרוכז, ממרח הנוגט ועוגיות האוראו ולערבב.
  • 3 למזוג לתבניות ולהקפיא לכ- 24 שעות. למחרת לחלץ את הגלידות מהתבניות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות סיליקון עם שקעים בכל מיני צורות להכנת גלידות + מקלות ארטיק (לא חובה).

זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה. אפשר להכין גם בכוסות קטנות חד פעמיות, להכניס מקל גלידה ולהקפיא. אפשר להכין גם בתוך 2 ביסקוויטי פתיבר כמו קסטה או במנג`טים במגוון צורות.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלי אליאס

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)167335
חלבונים (גרם)1.66 3.34
פחמימות (גרם)1225
שומנים (גרם)12.21 24.54
מתוכם שומן רווי (גרם)6.83 13.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.280.57
כולסטרול (מ"ג)26.49 53.26
נתרן (מ"ג)73.72148.22
סיבים תזונתיים (גרם)0.05 0.1
סידן (מ"ג)25.0450.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 46.5% 6.3% 47%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.88 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.