דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להקציף את הביצים שלמות ביחד עם סוכר הוניל עד שהתערובת מתחילה לתפוח, להוסיף בכמה פעמים את כוס הסוכר ולהמשיך להקציף עד שהתערובת תפוחה.
  • 2 בקערה לערבב את הקמח, אבקת האפיה, הקקאו וגרידה מהתפוז.
  • 3 להוסיף את מיץ התפוזים (בערך כוס - מ- 2 תפוזים גדולים).
  • 4 להנמיך את המיקסר ולהוסיף את השמן. אח"כ להוסיף לסירוגין את היבשים ומיץ התפוזים. לערבל עד שכל התערובת אחידה ולא מעבר לכך.
  • 5 לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה, לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.
  • 6 לבשל על הגז את השוקולד, הקקאו, כפות הסוכר ורבע כוס מים עד שהשוקולד נמס. לכבות את הגז. להוסיף את המחמאה ולערבב עד שהיא נמסה כולה.
  • 7 לדקור את העוגה הקרה עם מזלג ולשפוך את הקרם החם על העוגה עד שיכסה את כולה.
  • 8 לקשט בסוכריות צבעוניות.
  • 9 לבריאות.
טיפ למתכון
ניתן לקשט בקצפת את העוגה לאחר שהקרם התקשה.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)240341
חלבונים (גרם)4.12 5.86
פחמימות (גרם)3347
מתוכן סוכרים (גרם)16.9 24
שומנים (גרם)10.33 14.68
מתוכם שומן רווי (גרם)2.59 3.67
כולסטרול (מ"ג)49.07 69.7
נתרן (מ"ג)90.99129.25
סיבים תזונתיים (גרם)0.24 0.34
מים (גרם)18.1525.78
ויטמין A (מק"ג)16.7523.8
ויטמין B (מ"ג)0.941.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.510.73
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.389.06
ויטמין B12 (מק"ג)0.160.22
ויטמין C (מ"ג)3.44.83
ויטמין D (מק"ג)0.10.14
ויטמין E (מ"ג)0.120.17
ויטמין K (מק"ג)0.050.07
סידן (מ"ג)11.1815.89
ברזל (מ"ג)0.260.37
מגנזיום (מ"ג)3.494.96
זרחן (מ"ג)28.5140.5
אבץ (מ"ג)0.160.23
אשלגן (מ"ג)35.7150.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.470.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.430.61

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 21.5% 8.6% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.