דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 473 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בתנור עם אורז
ארוחה שלמה ומזינה בסיר אחד
  • 1 לפרוס את הבצל ולטגן מעט בשמן הזית בסיר, להוסיף את השום והעגבניה לטיגון של כדקה ולהוסיף את תפוחי האדמה והכרעיים.
  • 2 לטגן את העוף כ- 2-3 דקות נוספות ולאחר מכן להוסיף כחצי כוס מים ואת האפונה והתבלינים.
  • 3 להסיר מהאש ולכסות את הסיר במכסה.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 5 בינתיים לבשל את האורז במי מלח למשך כ- 5 דקות ולסנן.
  • 6 להוסיף את האורז לסיר (לאחר חצי שעת האפייה) ולהטמיע אותו בתבשיל העוף. להוסיף כחצי כוס מים נוספים ולתקן תיבול במידת הצורך (מלח ופלפל).
  • 7 לכסות שוב את הסיר ולהמשיך לאפות בתנור כ- 45 דקות נוספות. הרי לכם עוף בתנור עם אורז מושלם שכולם אוהבים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 13.9% 63.6% 20.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב