דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כנפי עוף בתנור בציפוי פירורי לחם ושומשום
כנפי עוף בתנור בציפוי פירורי לחם ושומשום
כנפיים בתנור בציפוי נהדר

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את כנפי העוף לבישול של כ- 5 דקות. מסננים מנוזלים, מנקים (אני גם מסירה מעט מהעור מסביב), חוצים לשניים ושוטפים.
  • 2 בקערה מערבבים את המיונז, רוטב הצ`ילי המתוק ומיץ הלימון עם התבלינים יחד. מוסיפים את כנפי העוף ומערבבים היטב (אפשר להכניס למקרר לשעה לפחות לספיגת טעמים).
  • 3 טובלים את כנפי העוף בביצה טרופה ולאחר מכן מצפים בתערובת של פירורי הלחם והשומשום.
  • 4 מניחים את כנפי העוף על תבנית יציקה (או תבנית תנור) מרופדת בנייר אפייה משומן בעזרת תרסיס שמן.
  • 5 מתיזים גם מעל תרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות על מצב טורבו למשך כ- 20 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים ושאר המצרכים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)257224
חלבונים (גרם)29.98 26.16
פחמימות (גרם)76
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.05
שומנים (גרם)11.24 9.8
מתוכם שומן רווי (גרם)2.7 2.35
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)108.93 95.03
נתרן (מ"ג)369.03321.94
סיבים תזונתיים (גרם)0.39 0.34
מים (גרם)63.5955.47
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)32.2828.16
ויטמין B (מ"ג)8.417.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.14
ויטמין B3 (מ"ג)6.615.77
ויטמין B5 (מ"ג)1.030.9
ויטמין B6 (מ"ג)0.550.48
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.896.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.380.33
ויטמין C (מ"ג)0.360.32
ויטמין D (מק"ג)0.290.25
ויטמין E (מ"ג)0.370.32
ויטמין K (מק"ג)0.490.43
סידן (מ"ג)63.555.4
ברזל (מ"ג)1.31.13
מגנזיום (מ"ג)20.5617.94
זרחן (מ"ג)167.13145.81
אבץ (מ"ג)2.051.79
אשלגן (מ"ג)229.35200.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.781.55
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.31.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.662.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.281.99

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 23% 61.3% 14.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.