דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת חצי נוטלה חצי קוקוס
שילוב מצוין בין שוקולד נוטלה לקוקוס בעוגה אחת
  • 1 לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בעזרת מטרפה ידנית טורפים היטב את הביצים, הסוכר והשמנת. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3 שופכים כחצי מהתערובת לקערה נוספת. לקערה אחת מוסיפים את הקוקוס ומערבבים. לקערה השנייה מוסיפים את הנוטלה ומערבבים.
  • 4 יוצקים את תערובת הנוטלה לתבנית 24 משומנת ומקומחת, ומעליה בזהירות ובעזרת כף גדולה יוצקים את תערובת הקוקוס.
  • 5 אופים כ- 40 דקות בתנור עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 6 מוציאים את העוגה מהתנור ומכינים את הציפוי.
  • 7 שמים בקלחת את כל מצרכי הציפוי למעט החמאה, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ונטמעת בקרם.
  • 8 יוצקים את הקרם על העוגה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באגוזי לוז מסוכרים או בקוקוס.

ציוד נדרש: תבנית 24 משומנת ומקומחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 25.9% 8% 63.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב