דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות בכל עוגה (סה"כ 3 עוגות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה שמרים עם שטרויזל שקדים ואגוזים
עוגת גבינה שמרים טעימה במיוחד
  • 1 לשים בקערה את הקמח עם הסוכר, להוסיף את השמרים ושאר המצרכים חוץ מהמלח (את המים להוסיף בהדרגה) עד שמתקבל בצק רך וחלק. להוסיף את המלח וללוש כ- 10 דקות. למרוח את הבצק בשמן (בערך כף אחת), לכסות ולהתפיח במשך כ- 45 דקות או עד שהבצק יכפיל את נפחו. בינתיים להכין את המלית.
  • 2 הכנת המלית: לערבב את כל המצרכים ולשמור במקרר.
  • 3 הכנת השטרויזל: ללוש ולפורר עד שיתקבל בצק פירורי ולשמור בצד. לאחר שבצק השמרים תפח לחלק אותו ל- 3 חלקים, לרדד כל חלק לעלה דק על משטח מעט מקומח ולמרוח על כל עלה כף וחצי שמן עם מברשת.
  • 4 למרוח 1/3 מהמלית על כל חלק, לגלגל ולהניח בתבנית לתפיחה (כך להכין את שלושת הרולדות).
  • 5 לאחר שהרולדות תפחו למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל את השטרויזל.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 7 לאחר צינון הרולדות לפזר על שלושתן אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות מאלומיניום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 19.7% 13.3% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב