מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מאפים בציפוי שומשום וזעתר
- 1 לערבב את כל מצרכי הבצק וללוש ידנית במשך כ- 5 דקות עד לקבלת בצק (הבצק צריך להיות גמיש ונעים למגע יד).
- 2 להתפיח למשך כשעה או עד שיכפיל את עצמו.
- 3 שוב ללוש לישה ידנית עוד כ- 3 דקות ולהניח בצד כחצי שעה.
- 4 לחלק את הבצק ל- 20 כדורים.
- 5 מכל כדור להכין מקלון ארוך, וכך לסדר את כל המקלונים על נייר אפייה בתבנית.
- 6 למרוח על המקלונים ביצה טרופה ולפזר על חלק שומשום ועל חלק זעתר.
- 7 להתפיח שוב כחצי שעה ולאחר מכן לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהמקלונים מזהיבים.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד מטבלי גבינות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
13.4% |
12.4% |
73.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב