דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 406 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בעזרת סכין קוטמים את ראשי הקישואים ושומרים לכיסוי הקישואים בבישול (ככובעים). בעזרת כפית מרוקנים את הקישואים מתוכנם, שוטפים ומייבשים.
  • 2 מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי המלית עד לאיחוד.
  • 3 מחממים סיר עם מעט שמן ומים, ומאדים את קוביות העגבניות מספר דקות. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים לרוטב הרותח את כל התבלינים, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
  • 4 ממלאים כל קישוא במלית הבשר ומכסים בראשי הקישואים שקטמנו.
  • 5 מרפדים תחתית של סיר בינוני בחלק מן הרוטב שהכנו ומסדרים את הקישואים האחד ליד השני בסיר. מפזרים את האורגנו מעל הקישואים, יוצקים את יתרת הרוטב מעל הקישואים, מביאים לרתיחה על להבה בינונית ומעבירים לאש קטנה כשעה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21352
חלבונים (גרם)9.81 2.42
פחמימות (גרם)277
מתוכן סוכרים (גרם)11.55 2.85
שומנים (גרם)8.65 2.13
מתוכם שומן רווי (גרם)2.46 0.61
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)24.51 6.04
נתרן (מ"ג)739.55182.22
סיבים תזונתיים (גרם)7.4 1.82
מים (גרם)353.6387.13
ליקופן (מ"ג)1.260.31
ויטמין A (מק"ג)618.07152.29
ויטמין B (מ"ג)4.911.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.06
ויטמין B3 (מ"ג)3.190.78
ויטמין B5 (מ"ג)0.80.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.550.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)65.7916.21
ויטמין B12 (מק"ג)0.780.19
ויטמין C (מ"ג)36.519
ויטמין E (מ"ג)1.20.29
ויטמין K (מק"ג)112.1527.63
סידן (מ"ג)8119.96
ברזל (מ"ג)2.570.63
מגנזיום (מ"ג)47.7211.76
זרחן (מ"ג)125.8631.01
אבץ (מ"ג)2.310.57
אשלגן (מ"ג)822.03202.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.020.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.420.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.60.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.470.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.430.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.9% 16.3% 18.5% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.