דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אחד הסלטים הטעימים, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 589 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת הרוטב: מערבבים במעבד מזון את כל מצרכי רוטב היוגורט.
  • 2 חותכים את החסה לרצועות דקות ואת הבצל הירוק לעיגולים קטנים.
  • 3 מרכיבים את המנה: בכלי שקוף עורמים שכבות של קרוטונים, חסה, צימוקים, אגוזי מלך, חמוציות, תירס ובצל ירוק, ומוסיפים את שאר המצרכים.
  • 4 מגישים לצד הסלט את המתבל או מזלפים מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

סלט המתאים כתוספת לארוחה או כארוחה קלילה. המתכון באדיבות עינת תעשיות מזון בשיתוף אתי בטיטו.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,080183
חלבונים (גרם)37.64 6.39
פחמימות (גרם)12722
מתוכן סוכרים (גרם)18.09 3.07
שומנים (גרם)48.9 8.3
מתוכם שומן רווי (גרם)22.22 3.77
כולסטרול (מ"ג)58.5 9.93
נתרן (מ"ג)2,766469.64
סיבים תזונתיים (גרם)8.1 1.37
מים (גרם)210.3235.71
ויטמין A (מק"ג)714.98121.39
ויטמין B (מ"ג)2.250.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.03
ויטמין B3 (מ"ג)1.090.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.320.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.240.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)252.4242.86
ויטמין C (מ"ג)55.079.35
ויטמין E (מ"ג)0.560.09
ויטמין K (מק"ג)278.7447.32
סידן (מ"ג)617.11104.77
ברזל (מ"ג)2.860.49
מגנזיום (מ"ג)43.077.31
זרחן (מ"ג)97.5716.56
אבץ (מ"ג)0.680.11
אשלגן (מ"ג)754.3128.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.190.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 22.1% 17% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.