דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת קוקוס ואגוזים פרווה
עוגה טעימה ובריאה
  • 1 להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם הסוכר למשך כ- 4 דקות.
  • 2 בקערה נפרדת לערבב היטב את החלמונים, השמנת הצמחית והשמן.
  • 3 מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הקוקוס, האגוזים והשוקולד, ומערבבים היטב לבלילה חלקה.
  • 5 מקפלים פנימה בעדינות את קצף החלבונים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות בטורבו למשך 30-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה יבשה ומוכנה ומוציאים מהתנור.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בינונית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 41.4% 9.6% 47.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב