דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים נוסטלגית משודרגת
עוגת שכבות שתשאיר את האורחים עם זיכרון מתוק
  • הכנת המלית:
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר, אינסטנט הפודינג והחלב (לא לקרם יציב, אלא לקצפת אוורירית ורכה).
  • 2 להוסיף את הגבינה הלבנה ולקפל בעדינות.
  • 3 להוציא שליש מהמלית ולערבב עם אבקת הקקאו בעדינות בקערה נפרדת (על מנת שתיהיה לנו גם שכבה חומה).
  • הכנת שכבות הביסקוויטים:
  • 1 לערבב את המים הרותחים עם החלב ונס הקפה.
  • 2 בכל פעם לטבול את הפתיבר בקפה המוכן לפני שמניחים בתבנית (טבילה ממש קצרה וניעור קליל).
  • הכנת הגנאש:
  • 1 מרתיחים את השמנת על הגז או במיקרוגל עד שהיא מבעבעת.
  • 2 מוציאים ומוסיפים את השוקולד המריר (שבור לחתיכות).
  • 3 מערבבים היטב ולאחר מכן מצננים מעט בחוץ.
  • הרכבת העוגה:
  • - שכבת פתיבר.
  • - שכבה מהמלית הלבנה.
  • - שכבה פתיבר.
  • - שכבה מהמלית החומה.
  • - שכבה פתיבר.
  • - שכבה מהמלית הלבנה.
  • - ציפוי גנאש שוקולד.
  • שומרים במקרר ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 24/26 או מלבנית 20x30.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 31.4% 9.4% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב