דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות גבינה רוסיות
לביבות גבינה אפויות ומסורתיות מהמטבח הרוסי
  • 1 להניח את הגבינה בקערה גדולה, להוסיף את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח. לערבב היטב לתערובת אחידה.
  • 2 להוסיף את הקמח ואת אבקת האפייה ולערבב. להוסיף את התוספות לפי הבחירה ולערבב בעדינות (במיוחד אם משתמשים בפירות טריים - כדי לא למעוך אותם). אני השתמשתי בדומדמניות קפואות - הפשרתי תחת זרם מים והוספתי לבלילה (כ- 100 גרם מכל תוספת).
  • 3 לרפד תבנית בנייר אפייה וליצור לביבות בעזרת כף. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

במקור מטגנים את הלביבות בחמאה ומגישים עם שמנת חמוצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.4% 27.8% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב