דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקאפקייקס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קאפקייקס אוכמניות
קאפקייקס אוכמניות טעים
  • 1 מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ובתבנית מאפינס מסדרים מנג`טים.
  • 2 לקערת המיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והסוכר, ומפעילים את המיקסר על מהירות איטית תחילה כדי שלא יתפזר סוכר בכל המטבח, ומגבירים כאשר החמאה "אספה" את כל הסוכר. מקציפים כך על מהירות בינונית גבוהה כ- 2 דקות.
  • 3 לאחר 2 דקות מנמיכים למהירות נמוכה ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
  • 4 בקערה נפרדת מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים מעט את 3 הרכיבים יחד בקערה ומוסיפים אותם לחמאה תוך כדי פעולה איטית של המיקסר ביחד עם חצי כוס החלב. קצת קמח וקצת חלב כל פעם עד שהכל מאוחד פנימה. עוצרים את המיקסר וידנית מערבבים פנימה את גרידת הלימון, תמצית הוניל והאוכמניות בזהירות כדי שלא תישברנה.
  • 5 לכל מנג`ט מכניסים כף מהתערובת וממלאים כמעט עד לשיא הגובה.
  • 6 אופים כחצי שעה בתנור או עד שהקאפקייקס השחימו יפה למעלה וקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים.
  • 7 מוציאים את התבנית ונותנים לה מעט להתקרר. בינתיים מכינים את הקצפת: מקציפים שמנת מתוקה עד לקצפת יציבה. מוסיפים את ריבת האוכמניות לקראת סוף ההקצפה. מכניסים את הקצפת לשק זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים על כל קאפקייק.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 27.7% 8.2% 62.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב