דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי תפוחים עם ג`לי
פאי תפוחים עם ג`לי
פאי תפוחים בציפוי ג`לי שכולם אוהבים

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת הקלתית: מערבבים את כל המצרכים (במעבד מזון/מיקסר/ביד) עד ליצירת פירורים, מאחדים את הפירורים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לחצי שעה למקרר.
  • 2 בזמן שהבצק במקרר לוקחים 3 תפוחים גדולים ו- 2 תפוחים בינוניים, שוטפים, מסירים את הקליפה ופורסים לפרוסות דקות.
  • 3 מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים, מעבירים לתבנית פאי בקוטר 26, מצמידים לתבנית, מיישרים שוליים וחותכים שאריות בצק. מחוררים עם מזלג ושמים ל- 5 דקות במקפיא.
  • 4 מוציאים מהמקפיא, מורחים את ריבת המשמש על הקלתית, מסדרים מעל את התפוחים ומניחים על כל תפוח שוקולד צ`יפס.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35-40 דקות, עד שהקלתית נראית אפויה ושחומה.
  • 6 מוציאים מהתנור ומצננים מעט. בינתיים מכינים ג` לי לפי ההוראות על האריזה. ברגע שמתחיל להסמיך שופכים על העוגה בצורה אחידה. ברגע שהעוגה הגיעה לטמפרטורת החדר - מכניסים למקרר להתייצבות הג`לי.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 26.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מילה קריב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)202192
חלבונים (גרם)3.34 3.18
פחמימות (גרם)3331
מתוכן סוכרים (גרם)7.48 7.11
שומנים (גרם)6.91 6.57
מתוכם שומן רווי (גרם)3.66 3.48
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)47 44.7
נתרן (מ"ג)35.3633.64
סיבים תזונתיים (גרם)1.42 1.35
מים (גרם)5754.22
ויטמין A (מק"ג)14.7814.06
ויטמין B (מ"ג)0.320.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.594.36
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.07
ויטמין C (מ"ג)0.120.11
ויטמין D (מק"ג)0.170.17
ויטמין E (מ"ג)0.120.11
ויטמין K (מק"ג)0.380.36
סידן (מ"ג)7.737.35
ברזל (מ"ג)0.260.25
מגנזיום (מ"ג)2.792.66
זרחן (מ"ג)21.5620.51
אבץ (מ"ג)0.130.13
אשלגן (מ"ג)63.7860.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.30.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 15.6% 7.6% 73.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה

מה דעתך?