דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קוביות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם שוקולד לבן
שילוב נפלא בין גבינת שמנת לשוקולד לבן
  • 1 להפריד את הביצים.
  • 2 להמיס את השוקולד הלבן על אדים (בן-מארי), להוסיף את גרידת
  • הלימון, החלמונים, תמצית הוניל וגבינת השמנת, ולערבב היטב.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה, להוסיף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה ולהעביר לתבנית פיירקס מרובעת.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהעוגה משחימה. לקרר כחצי שעה מחוץ לתנור, לפזר אבקת סוכר לפי הטעם ולשמור במקרר כל הזמן.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מרובעת.

העוגה יוצאת קטנה ונמוכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 33.5% 16.8% 49.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב