דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ומנגו
עוגת גבינה מרעננת בציפוי מנגו
  • הכנת הקלתית:
  • 1 בקערה חותכים את הפתיבר לחתיכות קטנות.
  • 2 ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ביחד עם השמנת, מערבבים היטב ושופכים מעל הפתיבר.
  • 3 מערבבים, משטחים ומהדקים בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים את הסוכר, השמנת המתוקה והאינסטנט לקצפת רכה ועדינה.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות.
  • 3 במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב, ומוסיפים תוך כדי עירבוב לקערה של הגבינות.
  • 4 מקפלים בעדינות את הקצפת אל תוך מלית הגבינות ומכניסים לקירור במשך 4 שעות לפחות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 טוחנים את המנגו בבלנדר ומניחים בצד.
  • 2 מקציפים את השמנת ומערבבים יחד עם המנגו.
  • 3 מוזגים על העוגה ושוב מכניסים לקירור כשעה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 37.9% 9% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב