דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת דבש ותפוחים מקורמלים
עוגת דבש ותפוחים קלה להכנה
  • 1 לקלף ולפרוס את התפוחים לפלחים. במחבת גדולה לחמם את השמן, להוסיף את התפוחים ואת כל שאר המצרכים למילוי ולבשל כ- 5 דקות עד שהתפוחים מתרככים (לערבב מדי פעם). לקרר את המילוי לטמפרטורת החדר.
  • 2 להקציף את הביצים עם מזלג. להוסיף את הסוכר ואת הדבש, להקציף יחד (אין צורך במיקסר). תוך כדי ההקצפה להוסיף את השמן ואת מיץ הלימון. להוסיף את הקמח יחד עם אבקת האפייה ולערבב לתערובת אחידה.
  • 3 לשפוך כמחצית מהבצק לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. להניח מעל כ- 2/3 מהתפוחים יחד עם הסירופ שנוצר. לסדר מעל את החצי השני של הבצק ומעליו את יתרת התפוחים.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או תבנית קוגלהוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 14% 7.8% 75.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב