דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי תפוחים פרווה
פאי תפוחים פרווה
פאי תפוחים פרווה
פאי תפוחים פרווה חגיגי

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק עם וו גיטרה עד לקבלת בצק. הבצק מתחיל כגפרורים ומתגבש לבצק תוך כדי לישה. ניתן להכין ידני וניתן להכין במיקסר עם וו גיטרה. לא לערבל יותר מדי.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד.
  • 3 להכניס למקרר למשך שעה.
  • הכנת המילוי והרכבת הפאי:
  • 1 לערבב את כל מצרכי המילוי היטב ביחד.
  • 2 לפתוח את הבצק ולשים בתבנית פאי 24 ס"מ (אפשר להכין גם פאי תפוחים פרווה אישי כמו בתמונה).
  • 3 למלא את הפאי עם תערובת התפוחים.
  • 4 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות למשך 35-40 דקות.
  • 5 כשמוציאים מהתנור לפזר אבקת סוכר. ניתן לזלף מעט סירופ מייפל לפני ההגשה.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 ס"מ.

זמן ההכנה כולל גם את זמן קירור הבצק. הכוס בה השתמשתי במתכון היא חד פעמית של שתייה חמה (אלא אם כן מצוין אחרת). מי שלא אוהב גרבר אפשר לוותר, אבל אז לרסס את התפוחים בתרסיס שמן לפני האפייה בתנור, ובמקרה זה לא לוותר על סירופ המייפל (אם משתמשים בגרבר אז ניתן לוותר על סירופ המייפל).

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אתי משה-חביב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)322217
חלבונים (גרם)4.2 2.84
פחמימות (גרם)4229
מתוכן סוכרים (גרם)20.06 13.54
שומנים (גרם)15.43 10.42
מתוכם שומן רווי (גרם)5.12 3.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)21.08 14.23
נתרן (מ"ג)97.8266.02
סיבים תזונתיים (גרם)1.96 1.32
מים (גרם)69.5346.93
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.347.65
ויטמין B (מ"ג)0.340.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.093.43
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.03
ויטמין C (מ"ג)6.174.16
ויטמין D (מק"ג)0.120.08
ויטמין E (מ"ג)0.20.14
ויטמין K (מק"ג)1.721.16
סידן (מ"ג)22.8215.4
ברזל (מ"ג)0.270.19
מגנזיום (מ"ג)5.413.65
זרחן (מ"ג)19.8613.4
אבץ (מ"ג)0.210.14
אשלגן (מ"ג)100.8268.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.220.15
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.20.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 24.2% 6.6% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה