דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת מוס מנגו
עוגת מוס מנגו
עוגת מוס מנגו קייצית טעימה במיוחד

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב ידנית את העוגיות (טחונות) עם המחמאה ומיץ התפוזים עד שהכל מתאחד, לשטח על תבנית עגולה ולהכניס למקפיא לכחצי שעה.
  • 2 להקציף את קרם הקוקוס, אינסטנט פודינג הוניל וסוכר הוניל למשך כ- 10 דקות או עד שמסמיך. להוסיף עוד אינסטנט פודינג במקרה הצורך.
  • 3 למרוח את הקרם על תחתית העוגיות ולהחזיר להקפאה לכחצי שעה נוספת לפחות.
  • 4 להקציף את מצרכי המוס (כולל 2 כוסות מחית מנגו - לשמור כוס מחית מנגו אחת לציפוי), למרוח על הקרם רק בתנאי שהוא קפא ולהחזיר שוב להקפאה עד שהשכבה קפאה.
  • 5 אחרי שהעוגה קפאה היטב לבחוש היטב את כוס מחית המנגו שהשארנו בצד, לצפות בה את העוגה, להחליק בסכין ובעזרת מזלג לצייר קווים בזיגזג. לשמור בהקפאה ולהגיש.
  • 6 הרי לכם עוגת מוס מנגו נהדרת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 26 או 28.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)247185
חלבונים (גרם)1.89 1.42
פחמימות (גרם)3123
מתוכן סוכרים (גרם)10 7.49
שומנים (גרם)13.55 10.16
מתוכם שומן רווי (גרם)8.79 6.59
נתרן (מ"ג)144.25108.15
סיבים תזונתיים (גרם)1.47 1.11
מים (גרם)53.4840.1
ויטמין A (מק"ג)23.4517.58
ויטמין B (מ"ג)0.860.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.550.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.766.57
ויטמין C (מ"ג)17.613.19
ויטמין E (מ"ג)0.690.52
ויטמין K (מק"ג)2.581.94
סידן (מ"ג)37.7328.28
ברזל (מ"ג)0.080.06
מגנזיום (מ"ג)5.654.23
זרחן (מ"ג)6.925.18
אבץ (מ"ג)0.030.02
אשלגן (מ"ג)97.5273.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 28.6% 4% 64.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.