דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות פרמזן
עוגיות פרמזן
עוגיות פרמזן ביתיות מושלמות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה במשך 3 דקות. מוסיפים לה את גבינת הפרמזן, המלח והפלפל השחור, ומערבבים יחד. מוסיפים לתערובת את הקמח ומערבבים קלות עד לאיחוד. יוצרים מהבצק נחש עבה, עוטפים אותו כמו סוכריה בעזרת נייר אפייה או ניילון נצמד ומעבירים למקפיא לרבע שעה.
  • 2 מוציאים את הבצק מהמקפיא ומוציאים אותו מהעטיפה. משמנים אותו עם מעט שמן זית ומפזרים על משטח העבודה שומשום שחור. מגלגלים את הבצק בחוזקה בשומשום עד לציפוי מלא. מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת סכין חדה חותכים את הבצק למטבעות בעובי ס"מ ומניחים אותן על גבי נייר האפייה עם מרווח קטן בין אחת לשנייה.
  • 3 אופים במשך 12 דקות או עד להזהבה.
  • 4 מאחסנים בצנצנת אטומה לאחר שהעוגיות התקררו. הן תחיזקנה כשבוע (אם לא יגמרו אותן לפני).
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עידן דלל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)53504
חלבונים (גרם)1.55 14.86
פחמימות (גרם)331
מתוכן סוכרים (גרם)0.02 0.22
שומנים (גרם)3.72 35.65
מתוכם שומן רווי (גרם)1.73 16.58
כולסטרול (מ"ג)8.35 80.1
נתרן (מ"ג)82.05787.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.12 1.12
מים (גרם)0.535.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)3.0128.85
ויטמין B (מ"ג)26.330.25
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.12
ויטמין B3 (מ"ג)00.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.08
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.262.45
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.54
ויטמין C (מ"ג)0.010.1
ויטמין E (מ"ג)0.010.07
ויטמין K (מק"ג)0.131.24
סידן (מ"ג)27.97268.3
ברזל (מ"ג)0.040.36
מגנזיום (מ"ג)1.0510.05
זרחן (מ"ג)18.31175.65
אבץ (מ"ג)0.10.93
אשלגן (מ"ג)3.7636.1
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.212.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.181.75

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 43.1% 17.9% 37.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.79 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.