דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 717 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את הבשר הטחון + האורז המבושל + הבצל הקצוץ + התבלינים + הפטרוזיליה הקצוצה + השום הכתוש.
  • 2 למלא את חלל העוף בתערובת הבשר והאורז.
  • 3 להניח את תפוחי האדמה בקערה ולצקת כשלושת רבעי מהרוטב ולהטמיע את הרוטב בתפוחי האדמה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)67294
חלבונים (גרם)69.35 9.67
פחמימות (גרם)649
מתוכן סוכרים (גרם)4.83 0.67
שומנים (גרם)14.53 2.03
מתוכם שומן רווי (גרם)3.75 0.52
כולסטרול (מ"ג)192.4 26.83
נתרן (מ"ג)987.79137.77
סיבים תזונתיים (גרם)9.32 1.3
מים (גרם)550.3476.76
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)77.1310.76
ויטמין B (מ"ג)32.84.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.490.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.550.08
ויטמין B3 (מ"ג)25.653.58
ויטמין B5 (מ"ג)3.90.54
ויטמין B6 (מ"ג)2.120.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)95.1313.27
ויטמין B12 (מק"ג)1.470.2
ויטמין C (מ"ג)90.8912.68
ויטמין E (מ"ג)0.780.11
ויטמין K (מק"ג)134.418.75
סידן (מ"ג)116.2416.21
ברזל (מ"ג)5.540.77
מגנזיום (מ"ג)152.9921.34
זרחן (מ"ג)728.68101.63
אבץ (מ"ג)6.330.88
אשלגן (מ"ג)2,171302.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 9.2% 44.1% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.