דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח אישי ומושחת של נוטלה וגנאש שוקולד
קינוח שוקולדי אישי וטעים
  • 1 מכינים כלי הגשה אישיים ובכל אחד שמים כ- 2 כפות פירורי עוגיות.
  • 2 מקציפים יחד את השמנת מתוקה, הנוטלה ואגוזי הברס לקצפת יציבה.
  • 3 בעזרת שקית זילוף וצנתר ממלאים כל כלי אישי בצורה יפה עד 3/4 מהגובה ומכניסים למקרר כחצי שעה.
  • 4 מכינים גנאש שוקולד: שמים בקלחת את השמנת המתוקה ומחממים עד סף רתיחה. בקערה שוברים את השוקולד המריר. שופכים את השמנת המתוקה על השוקולד ובעזרת מטרפה מערבבים היטב עד קבלת קרם שוקולד מבריק. מצננים לטמפרטורת החדר.
  • 5 מוציאים את הקינוחים האישיים מהמקרר ובעזרת מצקת קטנה יוצקים גנאש על כל קינוח.
  • 6 מקשטים באגוזי לוז לפי הטעם ומכניסים למקרר (מכינים כ- 3 שעות לפני ההגשה).
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור הקינוחים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 39.7% 5.6% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב