דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז תאילנדי עם ירקות ובצל ירוק
אורז טעים מהמטבח התאילנדי העשיר
  • 1 בסיר גדול לחמם את השמן. כאשר השמן חם להוסיף את האורז ולערבב היטב עד שכל האורז נספג בשמן. להוסיף את המים הרותחים.
  • 2 בקערה נפרדת לערבב היטב את הביצים ולהוסיף לסיר עם מטרפה. לערבב כל הזמן כדי שלא תיווצר חביתה (בערך דקה).
  • 3 להוסיף את הירקות והתיבול, לערבב (לטעום אם חסר משהו), להנמיך את האש ולכסות את הסיר במכסה. לאחר כ- 20 דקות האורז מוכן (הוא לא יוצא אחד אחד - הוא מעט דביק וזה מצוין, זה המרקם).
  • 4 להוסיף חצי מכמות הבצל הירוק הקצוץ ולערבב. כשמגישים לפזר את יתרת הבצל הירוק על האורז ומומלץ כמובן לפזר בוטנים או להגיש בצד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף רצועות חזה עוף או אווז.

הערך התזונתי לא כולל את הבוטנים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אני מעדיפה להשתמש באורז בסמטי הודי, אך כמובן אפשר גם באורז תאילנדי. מרכיבי התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 11.8% 11.4% 76.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב